Opmerkelijke Ingrediënten


   

Heeft uitstekende genezende en anti-ontstekende eigenschappen! Dit is een van de voornaamste ingrediënten in de producten van Rosacea Care. Het heeft aangetoond dat het opmerkelijk effectief is bij het verminderen van roodheid en het kalmeren van de huid.

 

Olijfolie, rijk aan vitamines en antioxidanten helpt het vocht van uw huid in evenwicht brengen zonder de poriën te verstoppen. Ze heeft uitstekende anti-agingeigenschappen.

 

Aloë vera is een van de oudste en meest bekende planten wat geneeskrachtige en schoonheidsvoordelen betreft. Helpt de ontstoken huid kalmeren en genezen. Bevat koelende eigenschappen die op die van menthol lijken.

 

   

Een waardevol plaatselijk actief middel voor de behandeling van brandwonden en genezing van wonden. Zijn kalmerende en genezende eigenschappen bieden een andere effectieve aanpak om de irritatie en het ongemak die vaak geassocieerd worden met rosacea te verlichten.

 

rosacea treatments - shea butterUit de vrucht van de karitéboom. Verzacht en beschermt de huid.

 

Biedt Vitamine C en heeft effectieve anti-ontstekende eigenschappen, evenals een zacht en heel aangenaam natuurlijk parfum.

 

   

rosacea treatments - cranberry extractBevat het antibacteriële ingrediënt D-vacinniin, dat ook beschermt tegen virussen en schimmels.

 

Wegens hun goed gedocumenteerde anti-oxiderende en anti-ontstekende eigenschappen hebben actuele groene theepolyfenolen vele voordelen voor de huid en vertragen ze de ontwikkeling van de tekenen van veroudering.

 

rosacea treatments - Meadowfoam Oil

Uit een bloem. De olie van vetzuren met de langste keten die tot nu toe bekend is. Kalmerend en hydraterend. Heel goed afgestemd op de huid.

 

   

Heeft dezelfde anti-irritatie, anti-jeuk, en ontstekingsremmende eigenschappen als de avenanthramides die voorkomen in haver. Het resultaat is een zachte en kalmerende crème die gemakkelijk wordt opgenomen en een beschermende basis biedt voor een natuurlijke make-up. Effectief bij gebruik bij plaatselijke toepassing op de geïrriteerde huid.

 

Het wonder tegen huidveroudering! Door de nieuwe biotechnologie wordt het extract van de overlevingscomponenten uit stamcellen van de plant aangebracht op menselijke huidcellen waar ze onze verdediging tegen huidveroudering herstellen en de gevoeligheid van de huid verminderen.

 

Maakt uw huid zo koel en fris.

Maar wat munt een heilzaam ingrediënt voor de huidverzorging maakt, is zijn vermogen om als antipruriginieus middel op te treden. Dat betekent dat het sap ervan een jeukende of geïnfecteerde huid kan kalmeren.